Wilcom

Röviden a Wilcomról 

Az ausztrál székhelyű Wilcom International Pty Ltd. már több mint 40 éve piacvezető a hímzőszoftverek területén. Az Embroidery Studio hímzőminta tervezőrendszere a világ legkedveltebb hímzőszoftverévé vált. Miként érte ezt el?  Az Embroidery Studio hímzőminta tervezőrendszerét folyamatosan fejleszti, új funkciókkal bővíti, naprakészen tartja ügyfelei igényeit figyelembe véve. Ezáltal a felhasználók egy igazán minőségi, hatékony, mind a kezdők, mind a profik számára könnyen megtanulható, egyszerűen használható tervezőrendszert kapnak kézhez. A CorelDraw Graphics Suite integrálásával komplett multidekorációs megoldást nyújt a felhasználói számára.

Folyamatosan bővülő kínálatával, innovatív termékeivel több mint 100 országban képviselteti magát, többek között Magyarországon. A Wilcom hímzőminta tervező rendszerek első magyarországi disztribútoraként több mint 30 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Mit nyersz, ha Wilcom felhasználó leszel és nálunk vásárolsz? 

Mint Wilcom felhasználó, részese lehetsz a mintegy 300 taggal rendelkező globális Wilcom közösségnek és ezáltal sokkal többet kaphatsz egy szoftver csomagnál.

Mit jelent ez?

A Wilcom a vásárlói számára hozzáférést biztosít oktató videókhoz, termék blogokhoz és online oktató központhoz, így könnyen megismerheted és kihasználhatod a szoftvered lehetőségeit. 

Tréning és támogatás

Mint Wilcom felhasználó ingyenes szakmai támogatást kaphatsz tőlünk.

Nekünk nem csak az értékesítés a célunk. Ügyfeleinket a vásárlás után is segítjük, oktatással, tanácsadással.