Rólunk

Üdvözlünk a hímzés világában!

Cégünk tevékenysége a gépi hímzés területének összes aspektusát átöleli, legyen szó akár hímzőminta tervezőrendszerről, ipari hímzőgépről, hímzőcérnáról és hímzés kellékekről, akár hímzés szolgáltatásról vagy professzionális hímzőprogram készítésről. Szolgáltatásaink teljességének érdekében a hímzendő termékeket is beszerezzük.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Himtrade világszerte elismert, prémium minőségű termékek disztribútora. 1991. évi alapítása óta disztribútora a Wilcom hímzőszoftvereknek, 1996 óta kizárólagos disztribútora a japán Barudan hímzőgépeknek és 2019 óta kizárólagos disztribútora az olasz Polyfil gépi hímzőcérnának és hímzés kellékeknek.

Több mint 30 éves tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ügyfeleink kis- és nagyvállalkozások, valamint magánszemélyek. Régi, visszatérő ügyfeleinkkel az évek során sikerült szoros, jó kapcsolatot kialakítani. Célunk, hogy valamennyi új megrendelőnk állandó partnerünkké váljon.

Látogass el Facebook oldalunkra! Ha tetszik, amit látsz, lájkolj, kövess minket, cserében elsőkézből értesülhetsz kedvezményeinkről, újdonságainkról, híreinkről. Kérdezz, írj üzenetet, mondd el a véleményed!

Jelszavunk: Minőség, megbízhatóság, rugalmasság.