Téphető felvarró alapanyag

Rasotex

Szövethatású téphető anyag felvarrható emblémák hímzéséhez.

Az Embroidery Service Srl. terméke, kizárólag olasz alapanyagokból készült.  Ezzel a felvarrók gyorsan és egyszerűen elkészíthetők, nincs szükség lézerre vagy ollóval történő kézi kivágásra.

Testes anyag, ezért vetex nem kell alá. Sűrű (30 öltés/cm) keretet kell készíteni. Csak egy kezdő bevágásra van szükség, utána egyik kézzel fogni, másik kézzel húzni kell az anyagot, a keret vonalát követve. A felvarró könnyen leválik, nem maradnak vissza lógó szálak.

60/8 – 70/10 hímzőtű használatát javasoljuk.

12 színben kapható: fehér, fekete, sötétkék, piros, mustársárga, világosbarna, királykék, világoszöld, zöld, szürke, sötétszürke.

60 fokon mosható.

Kiszerelés:

  • 68 cm magas tekercsek, amelyeket tetszés szerinti méretre vágunk
  • 50 x 68 cm-es lapok

Texcotton

Bársonyhatású téphető anyag felvarrható emblémák hímzéséhez.

Az Embroidery Service Srl. terméke, kizárólag olasz alapanyagokból készült. Ezzel a felvarrók gyorsan és egyszerűen elkészíthetők, nincs szükség lézerre vagy ollóval történő kézi kivágásra. Testes anyag, ezért vetex nem kell alá. Sűrű (30 öltés/cm) keretet kell készíteni. Csak egy kezdő bevágásra van szükség, utána egyik kézzel fogni, másik kézzel húzni kell az anyagot, a keret vonalát követve. A felvarró könnyen leválik, nem maradnak vissza lógó szálak.

60/8 – 70/10 hímzőtű használatát javasoljuk.

4 színben kapható: fekete, fehér, sötétkék, piros

40 fokon mosható

Kiszerelés:

  • 68 cm magas tekercsek, amelyeket tetszés szerinti méretre vágunk
  • 50x 68 cm-es lapok