vasárnap, 25 aug. 2019
 
 

HÍMZŐGÉPEK

Barudan

Barudanról

A Barudan japán hímzőgép gyártó és forgalmazó cég, kiterjedt világkörüli hálózattal a gyártás, a forgalmazás, az alkatrészellátás, valamint a szervizelés területén.

Az európai Barudan központ a Strasbourg melletti Bischoffsheimben van. Ugyanitt van a cég európai alkatrész és szerviz bázisa is. A gépek magyarországi szervizelését cégünk végzi.

A cég európai központja Franciaországban, a Strasbourg melletti Bischoffsheimben működik. Ugyanitt található a cég európai alkatrész és szerviz bázisa is.

A Barudan cég rendkívül széles termékskálával rendelkezik fejszám, tűszám, hímzőmező méret, adapterek, gépkialakítás szempontjából. Termelésük a nagy sorozatban gyártott gépektől egészen az egyedi igényekre készített gépekig terjed. Hímzőgépeiket egyszerű és áttekinthető felépítés, könnyű kezelhetőség, jó szervizelhetőség és megbízható, stabil működés jellemzi.

Cégünk 1996 óta a Barudan hímzőgépgyár magyarországi képviselője. Mára már meghaladja a negyvenet az eladott új hímzőgépek száma.. Felhasználóink elégedettségét jól példázza, hogy közülük többen már "sokadik" Barudan gépüket veszik.